Ringier ar putea vinde Evenimentul Zilei şi Capital grupului care deţine B1TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţiile Evenimentul Zilei şi Capital ar putea fi vândute de Ringier grupului de presă format din Bobby Păunescu şi jurnalistul Radu Moraru din care fac parte B1TV, VOX News şi Gazeta de Sud. Informaţia a fost publicată, joi seară, pe blogul lui Cătălin Tolontan.

Jurnalistul susţine că în nu mai mult de câteva zile tranzacţia va fi efectuată.

21:40 Bobby Păunescu a declarat la rândul său pentru adevarul.ro: "Nu am ce să comentez. Am citit şi eu ce a apărut. Nu cred în această zvonistică"

21:32 Adela Popescu: "Nu comentez zvonurile. Deciziile noastre se anunţă numai prin comunicate de presă. Aceasta este politica acestei companii"

21: 31 Contactat de adevarul.ro, redactorul sef al Capital Iulian Bortoş a declarat: "Nu zic nimic. Nu am ce să comentez. ce să comentez dacă nu am auzit nimic. Vă rog să vorbiţi cu reprezentantul nostru de presă" (Adela Popescu)

20:30 "În ultimii ani Ringier a avut mai multe oferte pentru Evenimentul Zilei, dar le-a declinat, criza pieţei de publicitate din presa scrisă şi pierderile inregistrate în ultima vreme de EVZ schimbînd însă planul elveţienilor pînă la iminenţa vînzării catre grupul B1TV", mai scrie jurnalistul pe blogul său.

“Nu credem că se mai poate întampla ceva, tranzactia este ca şi făcută, urmează semnăturile finale”, se anunţă într-un comentariu publicat pe blogul lui Tolontan, şi care se pare că aparţine unei persoane "apropiate dealului".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite