"Ridicatul sacoşelor", probă la Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de ieşeni s-au distrat, sâmbătă, la Olimpiada "Oamenilor Obişnuiţi" Peste 25 de probe trăsnite şi distracţie maximă au făcut parte din peisajul concursului organizat la

Sute de ieşeni s-au distrat, sâmbătă, la Olimpiada "Oamenilor Obişnuiţi"

Peste 25 de probe trăsnite şi distracţie maximă au făcut parte din peisajul concursului organizat la ştrandul din "capitala" Moldovei.

Una din cele mai atractive probe a fost "Aruncatul cu grapefruitul", la care concurenţii au ţintit spre public. "Tot timpul mi-a plăcut să particip la competiţii trăsnite. Norocul m-a însoţit şi de această dată", ne-a declarat Ştefan Avram, câştigătorul probei.

"Fuga după autobuz"

La proba "Alergatul pe tocuri", una din cele trei concurente, în vârstă de 45 de ani, a pierdut startul. Nu s-a descurajat şi a alergat umăr la umăr cu adversarele mai tinere.

"Sunt un om obişnuit şi acest lucru îmi dă dreptul să greşesc", a spus, râzând, femeia. O altă probă care a stârnit hohote de râs în rândul publicului a fost "fuga după autobuz". "Fug aproape în fiecare dimineaţă după autobuz, aşa că am antrenament. E o probă unde ar putea câştiga mai tot Iaşiul", s-a amuzat unul dintre concurenţi.

"Alergarea prin aglomeraţie" sau "Săritura peste baltă" au făcut parte din distracţia "sportivilor". "Am participat la proba "Ridicarea sacoşelor de cumpărături", însă nu am câştigat. Contează doar distracţia", a spus o candidată venită din Vaslui.

"Moartea din Carpaţi", fără victorie

O prezenţă inedită la olimpiadă a fost Cătălin Moroşanu, campionul Local Combat. Deşi a promis că va participa la toate cele 25 de probe, "Moartea din Carpaţi" s-a încumetat să facă spectacol doar la două probe: "Tir cu arcul" şi "Tragerea la ţintă cu cornete".

Participanţii care s-au clasat pe primele trei locuri la Olimpiada Oamenilor Obişnuiţi au primit diplome şi medalii. Câştigătorii de pe primul loc au fost calificaţi automat la etapa finală, care va avea loc, pe 30 august, la Bucureşti. Aceştia au fost răsplătiţi şi cu câte un premiu de 500 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite