Rezultatul final al anchetei: Raffael Sandor a fost cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moartea lui Marian Cozma a unit milioane de suflete
Moartea lui Marian Cozma a unit milioane de suflete

Rezultatul anchetei în cazul uciderii lui Marian Cozma a fost făcut public astăzi de către Inspectorul General al Poliţiei din Veszprem. Potrivit celor mai recente relatări oficiale vinovat de moartea fostului handbalist se face Raffael Sandor.

În urma investigaţiilor autorităţile ungare au constatat că în noaptea de 8 februarie Raffael Sandor l-a înjunghiat în inimă pe sportiv, în faţa unui club din Veszprem. La uciderea lui Cozma au luat parte şi Nemeth Gyozo şi Ivan Sztojka, acuzaţi acum de complicitate la omor şi lovituri cauzatoare de moarte.
informează presa ungară.

Marian Cozma, în vârstă de numai 26 de ani, a fost înjunghiat mortal, în inimă în urma unei altercaţii cu un grup de localnici rromi într-o discotecă din Veszprem, unde handbalistul sărbătoarea naşterera copilului unuia dintre colegii săi. Fostul jucător a fost înjunghiat de trei ori, rana letală fiind cea care i-a atins inima. Sportivii au fost atacaţi de un de un grup de aproximativ 30 de romi.

Alături de Marian, alţi doi colegi, croatul Ivan Pesici şi sârbul Zarko Sesum au fost şi ei atacaţi, primul fiind înjunghiat în rinichi, iar cel de-al doilea suferind un traumatism cranio-cerebral.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite