Rezultatul analizei toxicologice: Mădălina Manole înghiţise doar Furadan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu, a declarat, astăzi, că legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

"Nu am descoperit alcool în sânge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a spus Dan Dermengiu, citat de Mediafax.

El a spus că, în acest moment, nu se poate stabili concentraţia pe care o avea pesticidul când a fost ingerat.

"Nu putem stabili care a fost concentraţia pe care o avea Furadanul ingerat de artistă. Am cerut procurorilor să ne trimită o probă din flaconul de Furadan ridicat din casa Mădălinei Manole pentru a putea compara dacă produsul ingerat are aceeaşi concentraţie cu cel din flacon", a arătat directorul general al INML "Mina Minovici".

Dan Dermengiu a mai spus că din punctul de vedere al legiştilor raportul în cazul Mădălinei Manole se consideră încheiat, singura problemă rămasă de clarificat fiind legată de concentraţia de Furadan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite