Bucuresti: Jandarmii au eliberat Bulevardul Kisselef. Revoluţionarii, împinşi pe trotuare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de membri ai Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR) au blocat traficul pe Bulevardul Kiseleff. Ei protestează în faţa sediului PSD după ce au aflat că social-democraţii vor să-l propună secretar de stat pentru probleme revoluţionarilor pe Gelu Voican Voiculescu.

15.15 Secretarul general adjunct al Guvernului, Vladimir Mănăstireanu, a venit să discute cu revoluţionarii

15. 10 Jandarmii i-au forţat pe revoluţionari să treacă pe trotuare. Circulaţia a fost reluată dar se desfăşoară cu greutate.

14.46Jandarmii ar putea să îi evacueze în forţă pe cei 200 de revoluţionari.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat pentru NewsIn că "reprezentanţi ai Jandarmeriei dialoghează cu cei ai revoluţionarilor pentru a debloca şoseaua. Dacă nu se ajunge la o înţelegere şi dacă protestatarii nu respectă somaţiile, Jandarmeria poate interveni în forţă pentru evacuarea zonei".

14.36
Mai multe persoane au leşinat în timpul protestului

Toate cele patru benzi de circulaţie sunt blocate, coada de maşini întinzându-se până la Arcul de Triumf, pe aproximativ un kilometru.


Un echipaj al Jandarmeriei a venit la faţa locului şi a solicitat în câteva rânduri, prin megafon, participanţilor la protestul neautorizat să părăsească zona.

Revoluţionarii scandează lozinci anti-Iliescu şi afişează bannere cu mesaje împotriva preşedintelui de onoare al PSD, pe care îl consideră vinovat pentru evenimentele din decembrie 1989, dar şi pentru numirea lui Emilian Cutean în fruntea Secretarului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), în timp ce acesta era judecat pentru corupţie.

Cei aproximativ 200 de participanţi nu au autorizaţie pentru protest.

Jandarmii i-au înconjurat pe manifestanţii care demonstrează paşnic.


Sursa - REALITATEA.NET

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite