Revista „Blik Secret“, lansată în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Mazitova, redactor-şef „Blick Secret“,  și Peter Imre, director general Adevărul Holding
Anna Mazitova, redactor-şef „Blick Secret“, și Peter Imre, director general Adevărul Holding

Trustul Adevărul Holding a lansat joi, 28 octombrie, pe piaţa media din Ucraina, revista „Blik Secret“.

Publicaţia a fost prezentată de directorul general al Adevărul Holding, Peter Imre, şi de redactorul-şef al revistei, Anna Mazitova. Din echipa „Blik Secret" fac parte singurii paparazzi profesionişti din Ucraina, al căror motto este: „Vom arăta vedetele noastre reale, chiar dacă acest lucru nu le place".

150 de invitaţi

Petrecerea de lansare a avut loc în clubul Decadence din Kiev, unde au fost prezenţi peste 150 de invitaţi din lumea artistică, oameni din industria de media din Ucraina, precum şi parteneri ai Free Media Ukraine. Printre participanţi s-au aflat sculptorul Oleg Pinchuk, prezentatorii TV Alexander Pedan, Olga Freimut şi Igor Posypaiko. De asemenea, cântăreaţa Mika Newton şi noul ei producător, Timofei Nagornyi, au participat la eveniment. MC-ul petrecerii a fost showmanul Andrey Dzhedzhula. După partea oficială, oaspeţii s-au bucurat de un recital al cântăreţei Jamala. Din vara anului 2008, trustul Adevărul mai deţine în Ucraina cotidianul „Blik".

În România, grupul de media are în portofoliu ziarele „Adevărul", „Adevărul de Seară", tabloidul „Click!", revistele „OK!", „Tango", „Forbes România", „Dilema veche", „Dilemateca" şi „Foreign Policy România". Recent, trustul a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului licenţă audiovizuală pentru un nou post generalist de televiziune, Adevărul TV, a cărui investiţie se ridică la 37,4 milioane de euro. În viitor, postului de televiziune Adevărul TV i se va alătura şi o reţea de radiouri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite