Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Minora din cazul «Sex la Permise» a dispărut

Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani

Bugetari de lux: Fostul director adjunct al APIA Botoşani a avut salariu mai mare decât Băsescu, în 2008


Potrivit fişelor fiscale pe anul 2008, cele mai mari venituri de natură salarială le-a avut Gica Huţanu, fostul director executiv adjunct al instituţiei, care a realizat un venit brut anual de 123.090 de lei, venitul net fiind de 103.311 lei. De exemplu, în luna iulie 2008, ex-directorul executiv adjunct al APIA Botosani a avut un venit net de 14.938 de lei, la salariul de bază adăugându-se tot felul de sporuri, cum ar fi indemnizaţia de conducere de 50%, sporul de 75% pentru gestionarea fondurilor europene, fondul de premiere de 2% din salariul de bază, spor de 10% pentru condiţii vătămatoare. Pe lângă veniturile lunare, Huţanu a beneficiat anul trecut şi de prima de vacanţă, al 13-lea salariu, salariu de merit şi un spor de 15% pentru ca este doctor în ştiinţe. Fostul director executiv al APIA Botosani, Ovidiu Epuraş, a avut un venit ceva mai mic decât al directorului adjunct, câştigul net realizat de acesta în anul 2008 fiind de 96.979 de lei.

Amănunte în Jurnalul de Botoşani

Salariile la Protecţia Copilului plătite pe luna iulie din veniturile proprii ale Consiliului Judeţean din prima jumătate a anului


Miercuri consilierii judeţeni urmează să aprobe pentru a patra lună consecutiv rectificarea bugetului judeţean pentru a putea fi asigurată plata salariilor la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. De această dată se va apela la încasările pe care Consiliul Judeţean le-a avut in prima jumătate a anului 2009.
Mai multe citiţi pe botosaninews.ro

I.A.G., minora implicată în dosarul „Sex la Permise”, a dispărut de câteva săptămâni şi este căutată de poliţiştii din întreaga ţară. Aceasta a fost internată într-o secţie a Spitalului municipal Dorohoi, având nevoie de o intervenţie medicală. A fost externată fără ca unitatea în care este instituţionalizată să fie anunţată. „Este posibil ca cineva să aibă interes direct ca aceasta sa fie de negăsit câteva luni, măcar până în noiembrie-decembrie, deoarece aşa s-ar rezolva multe”, declară surse judiciare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite