Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Sute de botoşăneni interesaţi de «Prima casă»

Proiectul guvernamental „Prima casă” a stârnit interesul a sute de botoşăneni care s-au interesat cu privire la derularea acestuia atât la unităţile bancare, cât şi la agenţiile imobiliare. Patronul unei agenţii imobiliare, a spus că numărul botoşănenilor care se interesează despre acest proiect este din ce in ce mai mare.
Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Divergenţe de la salariile la Ambulanţă
Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) se află în pragul unui blocaj financiar, în condiţiile în care fondurile alocate pentru 2009 sunt mai puţine decât cele din 2008, iar cheltuielile lunare sunt în creştere. Cel puţin aşa susţine Nicuşor Curteanu, managerul unităţii, care a înaintat un memoriu pe această temă instituţiilor ce asigură plata serviciilor prestate de Salvare. Directorul precizează că SJA are datorii de peste 300.000 de lei, dintre care peste 70.000 numai la carburant. În plus, sunt restanţe la plata celui de-al 13-lea salariu pe anul trecut şi a primei de stabilitate, ambele prevăzute de lege.
Mai multe amănunte citiţi în Monitorul de Botoşani

Tot mai mulţi botoşăneni plecaţi la muncă în străinătate se întorc acasă cu tuberculoză
Alimentaţia necorespunzătoare, traiul în mizerie şi, poate, expunerea la frig, consumul excesiv de alcool şi tutun sunt factorii care stimulează evoluţia bolii. Numai la începutul acestei săptămini s-au prezentat la spital pentru consult în jur de zece botoşăneni veniţi din străinătate, în special din Italia, jumătate dintre aceştia fiind suspecţi de tuberculoză
Amănunte pe botoşaninews.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite