Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Cadrele didactice cer demiterea ministrului Sârbu

Cadrele didactice botoşănene sunt nemulţumite de nivelul salariilor pe care îl vor avea dacă noua grilă de salarizare va fi pusă în practică. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ (LSI), a declarat că salariile vor fi cu 40% mai mici faţă de cele actuale, conform grilei propuse de Marian Sârbu, ministrul Muncii. Pentru a preveni această situaţie, la nivel central a fost trimisă o scrisoare lui Mircea Geoana, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), prin care se cere retragerea sprijinul politic ministrului Muncii.
Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Din nou fără apă caldă

De la începutul lunii viitoare, va începe pentru clienţii societăţii locale de termoficare o perioadă în care vor trebui să planifice mai puţine activităţi care se leagă de folosirea apei calde. Asta pentru simplul motiv că nu vor avea apă caldă, şi nu pentru o zi sau două, ci pentru două săptămâni.
Mai multe, citiţi în Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Toamnă culturala de excepţie anunţată de actorii botoşăneni

Anul 2009 a adus pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botoşani trei premiere, şi anume Soţul Akulinei, Trei surori şi Amadeus, primul spectacol fiind şi cel mai apreciat de public, atât în Botoşani, cât şi în capitala Moldovei, ieşenii dovedind un interes neaşteptat faţă de evenimentul născut din colaborarea Teatrului Mihai Eminescu cu regizorul georgian Andro Enukidze.
Amănunte pe stiri.botoşani.ro

Magistraţii tuturor instanţelor vor intra, de joi dimineaţă, în grevă

Magistraţii din toată ţara vor întrerupe, începând de joi, activitatea, în semn de protest faţă de decizia ministrului Justiţiei de diminuare a salariilor. Măsura, adoptată de Asociaţia Magistraţilor din Romania, va fi valabilă zilnic, între orele 9.00 şi 12.00, până când oficialii ministerului vor reveni asupra deciziei.
Amănunte pe botoşaninews.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite