Rmnicu Vâlcea: „Căzile de baie, jgheaburi pentru animale”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din ziarele locale aflăm că la Berislăveşti, localnicii nu duc lipsă de imaginaţie. Ei au pus căzile de baie drept jgheaburi din care să bea apă animalele. La Direcţa pentru Cultură, „războiul” pentru şefia instituţiei, continuă. Informaţiile despre criză, cu oameni care vor primi ajutoare sau alţii care n-au loc într-un cămin de bătrâni, ţin paginile ziarelor locale.

„Căzile de baie, jgheaburi pentru animale”. Când vine vorba de invenţii, sătenii din satul Dăngeşti, comuna Berislăveşti, nu duc deloc lipsă de imaginaţie. Ultima lor invenţie, un original sistem de jgheaburi folosite pentru adăparea animalelor care se întorc de la păşunat. Câteva vane, luate direct din băile proprietarilor, stau înşirate una în continuarea celeilalte. Citiţi mai multe amănunte în Impact Real.

„Război surd la Direcţia pentru Cultura Vâlcea”. Un război surd s-a declanşat între actualul director coordonator  al Direcţiei pentru Cultură Vâlcea, Vetuţa Ciocan şi fostul director, Florin Epure, cauza fiind postul de conducere al acestei importante instituţii de cultură. Amănunte în Viaţa Vâlcii.

„Zahăr şi făină pentru săraci”. Persoanele defavorizate din judeţul Vâlcea vor primi şi anul acesta, ajutoare constând în zahăr şi făină, finanţarea fiind asigurată din Fondul European pentru Garantare în Agricultură. De acestea vor beneficia persoanele care primesc venitul minim garantat, şomerii cu indemnizaţii, persoanele care au pensii sub 400 de lei şi persoanele cu handicap grav şi accentuat care nu sunt instituţionaliate. Mai multe detalii în Monitorul de Vâlcea.

Centrele pentru bărâni, supraaglomerate”. Peste 30 de bătrâni aşteaptă un loc într-un centru. Centrele sociale pentru vârstnici din judeţul Vâlcea sunt supraaglomerate. Cu toate că în judeţ s-au înfiinţat trei centre noi, la Govora, Milcoiu şi Bistriţa, acestea nu fac faţă solicitărilor. Citiţi detalii în Curierul de Vâlcea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite