Revelion de 30.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea dintre ani vor cânta HI-Q, Desperado, Celia, Intensiv şi Angelica Flutur

Faţă de anii trecuţi, suma alocată de primărie pentru petrecerea de sfârşit de an este mai mică.

Un concert de aproape patru ore, un foc de artificii şi un spectacol de sunet şi lumină. Aceasta este surpriza pe care primăria municipiului le-a pregătit-o botoşănenilor care îşi vor petrece Revelionul în stradă.

„Încă nu ştiu dacă voi ieşi în stradă în noaptea de Revelion. Mie mi-ar plăcea să vină Morandi. Atunci cu siguranţă aş ieşi", ne-a spus Ana Roxana, de 16 ani. Pentru petrecerea din acest an, municipalitatea a alocat suma de 30.000 euro, din aceşti bani urmând să fie închiriată scena, să fie plătiţi artiştii, la care se adaugă focul de artificii, care va dura circa zece minute.

„Va fi o scenă profesională, cu tot ce înseamnă lumini şi sonorizare. De asemenea, va fi un foc de artificii, cel mai amplu de până acum, precum şi un concert cu HI-Q, Desperado, Celia, Intensiv, Călin Brătianu şi Angelica Flutur. În plus, va fi şi un grup de urători", ne-a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Artişti de mâna a doua

Faţă de anii de trecuţi, la acest Revelion scena va fi amplasată în apropiere de monumentul Răscoalei de la 1907. Dacă la „Zilele Botoşaniului" sau la „Galele Verii" municipalitatea aducea an de an artişti de primă mână, la Revelion spectacolul se anunţă mult mai modest.

Motivul invocat de autorităţi este că artiştii preferă să rămână în Bucureşti sau să meargă în staţiunile montane, unde pot câştiga mult mai bine.

„Este destul de dificil să găseşti nume mari din muzica românească pentru concertul de Revelion, deoarece majoritatea preferă Bucureştiul sau Valea Prahovei, unde pot avea trei-patru concerte în acea noapte. În plus, nici din punct de vedere financiar nu stăm foarte bine", a mai spus viceprimarul Botoşaniului, Florin Ghiorghiţă.

Pensionarii petrec la cantina Colegiului „ A. T. Laurian"

Aproape 140 de vârstnici din Botoşani vor petrece Revelionul cu două zile mai devreme. Mâine seară, la cantina Colegiului Naţional „A.T. Laurian", primăria va organiza „Revelionul Pensionarilor". „Am colaborat foarte bine cu sindicatul pensionarilor, prin intermediul căruia au fost stabilite cele 140 de persoane. Toate costurile vor fi suportate de către primărie", a spus primarul Cătălin Flutur.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite