Revelion la preţuri atractive şi cu vedere la Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelion la preţuri atractive şi cu vedere la Marea Neagră
Revelion la preţuri atractive şi cu vedere la Marea Neagră

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din Constanţa speră să recupereze pierderile din vară cu oferte speciale la sfârşit de an. Un sejur pe litoralul românesc de Crăciun sau de Revelion porneşte de la 700 de lei. Cei care îşi fac rezervări din timp primesc 10% reducere. Mai citiţi şi: Braşov: Sărbători de iarnă cu buget de criză

La Hotelul Royal, de trei stele, din Costineşti turiştii vor fi aşteptaţi de Moş Crăciun. „Oaspeţii vor fi întâmpinaţi de Moşi Crăciun şi de spiriduşi, vor împodobi bradul în faţa hotelului, care este situat chiar pe malul mării. Noi vrem că creăm atmosfera caldă de Sărbători“, spune Florentina Tatarciuc, reprezentant al hotelului. Dacă va ninge, turiştii vor fi plimbaţi cu sania.

Pentru un sejur de patru zile, cu pensiune completă, inclusiv masa tradiţională de Crăciun, preţul este de 699 de lei de persoană. Copiii care au mai puţin de 12 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 12 şi 16 ani plătesc jumătate din preţ. Turiştii care fac rezervare până la data de 1 decembrie au reducere de 10%.

Şi complexul Mediterraneo din Neptun, de patru stele, are surprize pentru turişti. Oferta „Plăteşti patru zile, stai cinci“  include cazare şi mic dejun pentru fiecare zi de şedere. Preţul este de 645 de lei de persoană. „Opţional, le oferim turiştilor o plimbare cu căruţa în pădurea de la Negru Vodă, pentru a vedea vânatul, sau un grătar, în curtea complexului“, spune Mirela Oprea, recepţioner la Mediterraneo. Plimbarea cu căruţa costă 89 de lei, iar participarea la barbecue party costă 125 de lei.

La Hotelul Vega, de cinci stele, trei nopţi de cazare cu masa festivă de Revelion inclusă costă 1.455 de lei. Muzica va fi asigurată de Vega Band, iar în a doua zi a noului an turiştii vor avea parte de o petrecere în stil grecesc.

Cazare în Vamă de la 80 de lei

La Hotel Iaki din Mamaia, oferta de Revelion cuprinde un pachet de trei nopţi de cazare cu mic dejun, demipensiune, masă festivă cu program artistic.

Turiştii vor fi întâmpinaţi la sosire cu şampanie. Tariful pentru un loc în cameră dublă este de 1.320 de lei de persoană. În preţ este inclus accesul la Spa Center Iaki: piscină acoperită, saună, fitness şi jacuzzi. Şi proprietarii de vile şi pensiuni se pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă. „Noi aşteptăm deja rezervările. Închirierea unei camere duble costă 80 de lei“, spune Iancu Guliu, proprietar  din Vama Veche.

Laponia, preferată de constănţeni

La târgul de turism care se desfăşoară în această săptămână la Constanţa, cel mai mare succes îl au vacanţele exotice. Astfel, pentru sume cuprinse între 660 şi 1.740 de euro, românii pot petrece un Crăciun în Laponia, printre spiriduşii lui Moş Crăciun.  „Din 100 de locuri, câte am avut pentru România, am rămas cu doar 12 locuri. Solicitările sunt foarte mari“, a declarat Sorin Văduvoiu, director  Perfect Tour. 

Mai puţini turişti în vara lui 2009

În perioada ianuarie-august, aproape 8 milioane de turişti s-au cazat pe litoral, cu 6,6% mai puţin decât în 2008. Hotelierii speră să recupereze cu ofertele de iarnă. „Revelionul la mare este pentru cei care iubesc marea în orice anotimp. Este, într-adevăr, ceva inedit. Important este că există oferte şi că n-a murit spiritul de provocare al hotelierilor“, a spus Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite