De Revelion, distracţie în piscină la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Revelion, distracţie în piscină la Braşov
De Revelion, distracţie în piscină la Braşov

Noaptea de Anul Nou petrecută la complexul „Paradisul Acvatic“ costă 500 de lei de persoană. Piscine interioare şi exterioare, tobogane cu apă, jacuzzi, saună. Aceasta este oferta complexului de agrement „Paradisul Acvatic“ pentru noaptea de Anul Nou.

CITEŞTE ŞI:

  • O zi în paradisul acvatic în toiul iernii


Revelionul în bikini se află deja la cea de-a doua ediţie, iar preţurile au rămas la nivelul celor de anul trecut: 500 de lei pentru această seară specială. Ţinuta este obligatorie, dar nu este vorba de costumul clasic, de petrecere, ci de cel de baie, invitaţii urmând a degusta cocktailuri şi alte delicatese îmbrăcaţi doar în slip.

La miezul nopţii, toţi turiştii vor sta în piscină, unde vor ciocni cupele de şampanie şi de unde vor admira focurile de artificii. „Meniul este unul destul de bogat. Vom pune pe masă icre de Manciuria pe crutoane, pulpă de porc împănată cu legume, somon fumé sau pepene galben împănat cu prosciutto. De asemenea, oaspeţii noştri vor avea parte de concerte, dar şi de alte surprize“, a declarat Alina Neica, administratorul complexului de agrement.

Şi hotelierii din Poiana Braşov au oferte tentante, reducând tarifele cu aproximativ 20% faţă de anul trecut. Dar chiar şi aşa preţurile rămân mari. De exemplu, la unul dintre hotelurile de patru stele, Piatra Mare, sejurul de cinci nopţi pentru o persoană este de 3.201 de lei. În aceşti bani este inclusă, pe lângă cazare, câte o cină cu  bufet suedez în datele de 28 şi 29 decembrie,  o cină românească în 30 decembrie, o masă festivă în noaptea dintre ani, precum şi alte două cine-bufet în primele două zile ale anului 2010.

La trei stele, preţurile sunt mai accesibile, dar şi oferta e mai modestă. Astfel, la Hotelul Royal, pentru un sejur de cinci nopţi de cazare cu demipensiune şi cină festivă în noaptea de Revelion, un cuplu trebuie să achite 3.900 de lei, într-o cameră dublă, sau 5.500 de lei, pentru un apartament. Ei au acces gratuit la saună, biliard, şah, table şi ATV.

La pensiuni e mai ieftin

image

Pârtia Postăvarul din Poiana Braşov îşi aşteaptă oaspeţii



La pensiunile din zona Bran-Moeciu preţurile pentru un sejur de cinci zile variază între 1.700 şi 2.100 de lei de persoană, cu pensiune completă. „Avem pregătite bucate tradiţionale, iar oaspeţii vor avea parte de picnicuri pe zăpadă la marginea pădurii. Vom organiza plimbări cu sania, iar în noaptea de Revelion turiştii vor fi colindaţi ca la carte de cetele din zonă“, a spus Maria Stoian, preşedintele filialei Braşov a Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural.

Complex de 12 milioane de euro

Complexul „Paradisul Acvatic“ din Braşov a costat 12 milioane de euro şi are opt bazine moderne, cu suprafeţe cuprinse între 70 şi 300 de metri pătraţi. Unul dintre bazinele descoperite funcţionează şi iarna, apa fiind încălzită în permanenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite