Reţinut la cinci ani după ce a atacat un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea bistriţeană Silivaşu de Câmpie a fost reţinut, duminică seara, la cinci ani după ce ar fi atacat un poliţist, pe care l-a lovit şi i-a luat pistolul. Bărbatul a

Un bărbat din localitatea bistriţeană Silivaşu de Câmpie a fost reţinut, duminică seara, la cinci ani după ce ar fi atacat un poliţist, pe care l-a lovit şi i-a luat pistolul.
Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Infracţionalităţii, Crimei Organizate şi Terorism (D.I.I.C.O.T), Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi pentru tâlhărie. În noaptea de 7 spre 8 aprilie 2001, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri lui Ionuţ V., plutonier major în rezervă, care la acea dată era ajutor al şefului Postului de Poliţie Urmeniş, şi i-a luat pistolul model Carpaţi 1974, cu încărcător şi şase cartuşe. Armamentul a fost apoi abandonat la Postul de Poliţie Fărăgău, judeţul Mureş. Dosarul, în faza iniţială, a fost declinat Parchetului Militar Cluj, iar acum probatoriul a fost completat şi s-a dispus reţinerea bărbatului.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite