Reţea de hackeri, anihilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gorjeni au prins în cursul nopţii de miercuri doi tineri care aveau asupra lor peste 200 de carduri clonate. Cei doi furaseră din bancomatele din localitatea Rovinari suma de 140.000

Poliţiştii gorjeni au prins în cursul nopţii de miercuri doi tineri care aveau asupra lor peste 200 de carduri clonate. Cei doi furaseră din bancomatele din localitatea Rovinari suma de 140.000 de lei.

Imediat ce au fost anunţaţi că mai mulţi tineri extrag în mod repetat sume de bani de la două bancomate din oraşul Rovinari, poliţiştii au pornit pe urmele infractorilor. După ce au constatat că suspecţii părăsiseră localitatea, pe Drumul European 79, poliţia a instituit filtre.

Cei doi bărbaţi se îndreptau spre Craiova în momentul în care au fost opriţi de poliţiştii din comuna Bâlteni. De asemenea, în autovehicul a fost descoperit un pistol cu bile din cauciuc. Ei au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi, în cursul zilei de astăzi, instanţei de judecată.

Bărbaţii au domiciliul în Vâlcea, respectiv Mehedinţi. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, cei doi tineri fac parte dintr-un grup infracţional care ar acţiona pe teritoriul Olteniei. „Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Combatere al Crimei Organizate Gorj, care continuă cercetările“, a spus Daniel Tică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite