Restaurantele din Bacău au soluţii împotriva crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantele din Bacău au soluţii împotriva crizei
Restaurantele din Bacău au soluţii împotriva crizei

Proprietarii localurilor încearcă să-i atragă pe viitorii miri cu oferte ieftine

Meniurile de nuntă sunt mai bogate ca anul trecut, chiar dacă preţul acestora a rămas neschimbat.

Administratorii restaurantelor din Bacău îi ademenesc pe viitori miri cu meniuri bogate la preţuri rezonabile. Aceştia şi-au diversificat oferta pentru a-i atrage pe clienţii cu venituri mici. Pentru că numărul tinerilor care aleg să-şi organizeze nunta la un local este tot mai mic, patronii au lăsat preţurile neschimbate în ultima perioadă.

„Nu ne-am modificat preţurile de mai bine de un an. Lumea este afectată de criza financiară, de aceea şi noi ne-am schimbat politica. Încercăm să le oferim un meniu cât mai variat fără să creştem tarifele", ne-a spus Dan Nistor, directorul unui restaurant central. Deşi noile meniuri conţin şi băuturi exotice sau fructe, care sunt oferite gratuit, cuplurile nu se înghesuie să-şi facă rezervare.

Tinerii, afectaţi
de restructurări

„Viitorului meu soţ i s-a micşorat salariul. Am vrut să facem nunta anul acesta, dar o vom amâna. Chiar dacă preţurile sunt mai mici, nu facem faţă", ne-a declarat Cristina Stoica, profesoară.

Proprietarii de restaurante nu şi-au acoperit încă listele cu rezervări pentru anul acesta, motiv pentru care cei mai ingenioşi dintre ei au găsit şi alte variante pentru a-i atrage pe viitorii însurăţei. „Pentru sălile în care organizăm nunţi nu percepem bani la închiriere. Mai mult, le oferim gratuit şi tortul miresei", ne-a explicat Georgică Nechita, patronul a două restaurante cunoscute în oraş. Chiar dacă mai au încă zile de sâmbătă şi duminică libere, administratorii localurilor băcăuane nu sunt pesimişti.

„E greşită concepţia potrivit căreia trebuie să-ţi închiriezi o sală cu un an înainte. Nu e târziu pentru miri să ne solicite serviciile. Suntem siguri că nu vom ieşi în pierdere până la urmă", ne-a mai spus administratorul localului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite