Reşiţenii caută banii la ruletă în vreme de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Reşiţa, sute de tineri sunt atraşi zilnic de mirajul câştigului la ruletă, poker sau loto.

„Nu există om care să nu vrea să aibă noroc, tot omul îl invocă atunci când se află pe Titanic”, e de părere reşiţeanul Claudiu Iorga. În Reşiţa, există câteva localuri în care se poate juca la ruletă. De asemenea, sunt tot mai multe aparate electronice pentru poker. La un cazino, şi azi dimineaţă erau zece clienţi, care sperau să întâlnească norocul în zori.
„La localul nostru, non-stop, trec sute de jucători pe zi, în general tineri cu vârsta între 18 şi 25 de ani”, a spus managerul localului, Marius Tătar. Un jucător mediu se poate distra liniştit, într-o noapte, cu 100 de lei. „Se pot câştiga sute de mii de lei, ceea ce s-a şi întâmplat”, a adăugat patronul localului.

Pariul sportiv şi loto
O altă formă de distracţie şi câştig o reprezintă pariurile sportive. Şi aici tot tinerii sunt cei mai mari jucători. Unul dintre brokerii de pariuri spune că se pun la bătaie între doi şi 100 de lei. Cea mai populară formă de joc de noroc rămâne Loto. La sfârşitul săptămânii trecute, peste o mie de reşiţeni au jucat la 6/49, visând să devină milionari. Nimeni n-a nimerit combinaţia câştigătoare şi cele 13 milioane de lei se reportează.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite