Trei subofiţeri ai Gărzii Republicane, care-l păzesc pe Sarkozy, au râie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei subofiţeri ai Gărzii Republicane, care-l păzesc pe Sarkozy, au râie!
Trei subofiţeri ai Gărzii Republicane, care-l păzesc pe Sarkozy, au râie!

Simptome de râie au fost depistate la trei subofiţeri ai Gărzii republicane, care se ocupă de securitatea preşedintelui Nicolas Sarkozy, la palatul Elysee, relatează AFP.

Cazurile au fost diagnosticate "în perioada estivală de către medicul Gărzii republicane", a informat Jandarmeria.

Au fost luate imediat măsuri sanitare şi "sunt în curs operaţiuni de renovare a camerelor gărzilor, peentru a se limita supraaglomerarea, principalul factor de risc în această boală", potrivit sursei.

Niciun alt caz nu a mai fost depistat în rândul membrilor Gărzii, corp ce depinde de Jandarmerie şi care asigură protecţia preşedinţiei.

Garda republicană a vorbit însă despre patru cazuri de râie şi a spus că principalul factor este faptul că spaţiul de cazare pentru membrii ei este într-o stare deplorabilă. "Tencuiala cade, scaunele, pe care gărzile le-au recuperat din gunoaiele de la Elysse, sunt desfundate", potrivit unui mesaj anonim.

"În fiecare zi trebuie să ne îndeplinim misiunile cu mijloace derizorii, cu material vechi, ieşit din uz, sub teama de sancţiuni şi fără niciun semn de recunoştinţă", potrivit mesajului.

Elysee a dezminţit lucrurile spuse în acest mesaj, calificând drept satisfăcătoare condiţiile de găzduire a membrilor Gărzii, dar a precizat că sunt în curs lucrări pentru ameliorarea lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite