Republica Moldova: Un parlamentar a fost agresat şi jefuit de trei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Republica Moldova: Un parlamentar a fost agresat şi jefuit de trei femei
Republica Moldova: Un parlamentar a fost agresat şi jefuit de trei femei

Preşedintele Uniunii Tineretului Comunist din Moldova, Inna Şupac, deputat în Parlamentul de la Chişinău, a fost ţinta unui atac în plină stradă, după cum relatează agenţia BASA-press.

Incidentul s-a produs chiar în perimentul din faţa clădirilor Parlamentului şi Preşedinţiei Republicii Moldova. Inna Şupac a declarat că a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele de trei fete necunoscute. „Am fost doborâtă la pământ şi mi s-au furat actele de identitate, paşaportul diplomatic şi legitimaţia de parlamentar”, a precizat Şupac pentru BASA-press.

„Agresoarele mi-au luat geanta, în care erau toate actele, banii şi cheile de la birou şi de la casă. Ulterior, am fost anunţată de poliţie că geanta a fost găsită, cu tot cu bani, însă fără acte şi chei”, a spus Şupac, pentru sursa citată.

Potrivit deputatului, atacul a fost spontan şi rapid. Inna Şupac susţine că a fost salvată de un tânăr. „Nu ştiu ce s-a petrecut cu mine, însă dacă a fost un jaf atunci este unul foarte straniu şi nu ştiu dacă întâmplarea are o conotaţie politică”, a mai spus Şupac.

De asemenea, deputatul a spus că a depus, joi-serară, o plângere la Comisariatul de poliţiei al sectorului Buiucani, care a demarat o anchetă în acest sens. „În locul meu poate fi oricine. E păcat că s-a ajuns într-o situaţie în care nu poţi circula sigur pe străzi. Dacă a fost agresat un parlamentar, ce să mai zicem de cetăţenii simpli?”, a conchis Şupac.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite