Relaţiile dintre oameni au dus la dezvoltarea Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fondului de investiţii Imo Grup, Iosif Pop,  crede că dezvoltarea economică a Sibiului nu a porit doar de la titlul de „capitală culturală europeană”. Dezvoltarea

Preşedintele fondului de investiţii Imo Grup, Iosif Pop,  crede că dezvoltarea economică a Sibiului nu a porit doar de la titlul de „capitală culturală europeană”.

Dezvoltarea Sibiului era vizibilă de câţiva ani şi titlul de capitală culturală a decurs şi din această evoluţie. „Atragerea de capital german în Sibiu s-a datorat solidarităţii germane şi a bunelor relaţii cu autorităţile locale. Titlul de capitală europeană şi investiţiile străine s-au influenţat reciproc şi acesta a fost doar începutul”, este de părere omul de afaceri.

De câştigat nu au avut doar firmele din domeniul turismului, ci şi din construcţii şi industria auto. Potrivit preşedintelui Imo Grup, relaţiile dintre oameni sunt cele care duc la dezvoltarea unui oraş sau a unei zone.

„Relaţiile se pot dezvolta cu ajutorul oricărui eveniment cu impact european, la care inviţi oaspeţi din afară. Pentru Sibiu, sfârşitul anului 2007 a fost doar începutul dezvoltării pe termen lung”, spune Pop.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite