Kovesi: Reînvestirea în funcţie este o responsabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kovesi: Reînvestirea în funcţie este o responsabilitate
Kovesi: Reînvestirea în funcţie este o responsabilitate

Laura Codruţa Kovesi, numită prin decret procuror general pentru încă trei ani, consideră că reînvestirea sa în funcţie este o responsabilitate şi o oportunitate de a continua proiectele începute. Procuror general a declarat că ,împreună cu membrii CSM, îşi propune să găsească soluţii la problemele din sistem.

Mai citeşte şi:


Reînvestirea în funcţie este o responsabilitate şi o oportunitate de a continua proiectele începute şi de a implementa măsurile necesare dezvoltării instituţionale a Ministerului Public, prezentate în raportul de activitate. Sunt conştientă că rezultatele care au stat la baza deciziei de reînvestire au fost obţinute prin efortul colegilor din Ministerul Public şi le mulţumesc pentru susţinerea pe care am simţit-o în permanenţă", a declarat Laura Codruţa Kovesi.

La capitolul obiective, procurorul general a precizat: "Îmi propun ca, împreună cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii, să reuşim identificarea soluţiilor pentru problemele sistemului judiciar”.

Decretul de numire a Laurei Kovesi pentru încă 3 ani în funcţia de procuror general a fost semnat astăzi de Traian Băsescu. Propunerea de reînvestire i-a fost trimisă şefului statului de ministrul Justiţiei, fără a exista un aviz favorabil din partea CSM.

Kovesi a fost numită procuror general al Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în data de 2 octombrie 2006, prin decret al preşedintelui României, Traian Băsescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite