Regele muzicii pop îşi ia rămas-bun de la fani, prieteni şi familie astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele muzicii pop îşi ia rămas-bun de la fani, prieteni şi familie astăzi
Regele muzicii pop îşi ia rămas-bun de la fani, prieteni şi familie astăzi

Michael Jackson va fi înmormântat astăzi la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills, Los Angeles, şi nu la ferma Neverland, aşa cum şi-ar fi dorit artistul. 

Citiţi şi:
Elizabeth Taylor nu va participa la ceremonia publică a lui Michael Jackson

Executorii testamentului lui Michael devin administratori temporari ai averii

Fanii Michael Jackson sunt aşteptaţi la Timişoara

Potrivit unor declaraţii, dorinţa sa de a fi înmormântat la ferma Neverland s-a lovit de probleme legate de acordarea permisului şi de preferinţa unora dintre membrii familiei. Cotidianul american New York Times publică o analiză amplă pe acest subiect, aducând argumente pro şi contra.

Potrivit publicaţiei americane, cea mai mare responsabilitate este faţă de cei aflaţi în viaţă pentru care ceea ce rămâne are o profundă semnificaţie.  Ei trebuie să se lupte cu finalitatea despărţirii de cel drag.

Trupul lui Lincoln a trecut prin 180 de oraşe, de la Washington la Springfield, cu trenul, care a staţionat la fiecare stop pentru a putea fi văzut de oamenii îndoliaţi care se adunaseră.

Într-un interviu acordat în urmă cu mulţi ani, regele pop mărturisea că îşi doreşte ca înmormântarea sa să fie un adevărat spectacol, "cel mai mare de pe Pământ".

Potrivit ziarului britanic The Sun, familia lui MIchael Jackson se teme ca sicriul să nu fie jefuit, motiv pentru care a cerut să fie învelit într-un bloc de beton.
   
În locul unde va fi înmormântat mai au locuri de veci staruri precum Marvin Gaye şi Bette Davis, Humphrey Bogart şi Clark Gable.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite