Regal de modă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Bucharest Fashion Week a început ieri şi va fi o sărbătoare pentru cei preocupaţi de acest domeniu Iubitorii modei au parte, în acest weekend, de o adevărată sărbătoare.

Festivalul Bucharest Fashion Week a început ieri şi va fi o sărbătoare pentru cei preocupaţi de acest domeniu

Iubitorii modei au parte, în acest weekend, de o adevărată sărbătoare. Bucharest Fashion Week a început ieri la Grand Hotel Rin, dar va ţine aproape o săptămână, până în data de 29 noiembrie, perioadă în care toţi cei care vor să se pună la punct cu tendinţele modei vor avea în programul fiecărei seri prezentări ale colecţiilor semnate de designeri renumiţi.

Una dintre marile noutăţi ale acestei a opta ediţii a unui eveniment devenit deja tradiţie pentru lumea modei româneşti este că şi cei mici vor avea parte de spectacolul lor pe podium, vor deveni manechini şi vor arăta că şi ei, nu doar părinţii lor, au "dreptul" să ceară să fie "în tendinţe".

Bucharest Fashion Week, etapa junior

Bucharest Fashion Week inaugurează, la această cea de-a opta ediţie, care are loc în perioada 23-29 noiembrie, prezenţa bebeluşilor pe podium. Una dintre cele şase zile va fi dedicată în exclusivitate copiilor. Nu se ştie cum vor reuşi organizatorii performanţa de a-i struni pe micuţi şi de a-i face să nu se sperie de podiumul lung de 20 de metri, dar cert este că părinţii lor vor avea o problemă în plus: aceea de a-şi îmbrăca odraslele după ultimul răcnet.

Bucharest Fashion Week - secţiunea minori - va oferi creatorilor şi distribuitorilor de produse pentru copii şansa de a se implica în acest show-maraton care va fi difuzat în peste 140 de ţări, prin reţeaua Fashion TV.

Creatoarea de modă Rita Mureşan închide prima seară a evenimentului de modă. Pentru că exact în acea zi împlineşte 35 de ani, Rita a ales să se serbeze inedit. Ea a creat pentru acest eveniment special o colecţie ce poartă sugestiv numele "Dimmi Quando":

"Ineditul colecţiei mele constă în faptul că modelele vor defila însoţite de căţeluşi de talie mică, care vor purta haine de seară pe care le-am realizat împreună cu dansatoarea Jasmine, care are un salon pentru animale şi un atelier de creaţie vestimentară ce li se adresează lor".După prezentare, Rita îşi aşteaptă prietenii în clubul Cuando pentru party-ul aniversar.

Cosmina Păsărin şi DJ Pagal, pe podium

Cosmina Păsărin şi iubitul ei, DJ Pagal, sunt imaginea casei de modă New Funky Fashion. Cuplul a fost ales de designerul Ştefan Muscă, cel care deţine casa de modă, pentru că este cool, se potriveşte foarte bine cu hainele create de el şi transmite mesajul potrivit .

"Este pentru prima dată când Pagal acceptă să fie imaginea unui brand de haine. Dar l-am convins atât eu, cât şi Ştefan, ale cărui haine se potrivesc foarte bine cu stilul lui", a declarat Cosmina Păsărin, iubita DJ-ului. Sunt pentru a 12-a oară împreună…

Mihai Albu şi Laura Olteanu au realizat pentru Bucharest Fashion Week cea de-a 12-a colecţie a lor, la care au folosit nu mai puţin de 45 de kilograme de pietre şi cristale. Rochiile Laurei sunt spectaculoase, foarte elaborate, cu pietre cusute manual, cu broderii, din materiale extrem de fine care au necesitat o lucrătură foarte minuţioasă pe fiecare produs.

Pentru această colecţie, Mihai nu a făcut pantofi, ci bijuterii: "Sunt încălţări speciale, la care am muncit enorm, arată ca nişte podoabe foarte preţioase. Se potrivesc perfect cu rochiile Laurei. Toată această colecţie este de o mare preţiozitate".

Cei doi vor avea şi un al doilea moment la eveniment, o prezentare de rochii şi încălţări destinată exclusiv mireselor. Şi… împreună cu Zina Dumitrescu, Mihai a lucrat şi la colecţia "Emeral Dream", o colecţie verde-smarald, rafinată, elegantă, plină de personalitate, adresată femeilor care "respiră feminitate". Cătălin Botezatu, Diana Cordeanu (venită special din Italia cu o colecţie de genţi şi curele), MG Blănuri (Daniel Mărgărit), Roxana Moise, vestita creatoare a turbanului lui Băsescu, Romaniţa Iovan, Rossi Barbarossa vor fi cu toţii prezenţi pe podium cu noi colecţii.

Talentatul Dorin Negrău o are ca vedetă a prezentării sale de marţi seara pe Loredana, iar după aceea va da o petrecere la Rooms, unde aceasta va susţine un recital. Firma Ocassion îi are ca vedete pe Oana Zăvoranu şi Pepe, Cream.

Tur de forţă pentru Liza Panait

La nici 20 de zile de la prezentarea colecţiei sale "Silk Rhapsody", Liza Panait revine cu noi creaţii în parada sa programată să deschidă seara de luni a festivalului.

Ca de obicei, designerul Casei Vili a realizat într-un timp scurt ţinute speciale pentru femeile mileniului al treilea, pentru acele reprezentante ale sexului frumos care au personalitate, carieră, familie şi care se pot numi, din punct de vedere al dimensiunilor, apetisante. Pentru că Liza Panait continuă să creadă în faptul că ţinutele sale se potrivesc femeilor independente şi puternice, cu atitudine! Dar şi cu forme...

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite