Reducerile au golit magazinele de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reducerile au golit magazinele de haine
Reducerile au golit magazinele de haine

Cu 100 de lei slătinencele se pot îmbrăca din cap până-n picioare

Dacă nu aţi apucat să profitaţi de sezonul reducerilor, mai aveţi timp. Pe rafturile magazinelor încă se mai găsesc haine la solduri. Dacă lunile trecute nu îndrăzneai să te apropii de anumite produse, acum acestea sunt la jumătate de preţ sau chiar mai puţin. „Am pus ochii pe o pereche de pantaloni care erau acum două luni 120 de lei, iar acum sunt 40 de lei. Asta da afacere. Au fost reduşi de două ori. Mă mai uit, poate îmi cumpăr şi o bluză”, a spus Lucia Sârţă, de 32 de ani, funcţionar public.

„Eu mi-am cumpărat destul de multe lucruri la aceste reduceri. Cel mai bine mi-a prins încălţămintea. Am luat sandale şi papuci cu 20-30 de lei, iar înainte erau 80-120 de lei”, a completat Miruna Lungu, de 28 de ani, asistent bancar.

Pălării cu 20 de lei

Din primul magazin în care intri nu ai cum să pleci cu mâna goală. Un tricou, o bluză sau o geantă de vară cu 20-30 de lei sunt tocmai potrivite pentru această toamnă. Iar dacă nu aţi ajuns încă la mare, atunci bustierele, costumele de baie, papucii sau pălăriile sunt adevărate afaceri, căci nu depăşesc 20 de lei.

La reduceri puteţi găsi fuste lungi, scurte, medii la 30-40 de lei, pantaloni trei sferturi la 30-35 de lei sau rochiţe de vară cu preţuri cuprinse între 40 şi 50 de lei.

Reducerile sunt ele bune, dar dacă iei la pas toate magazinele, banii din portofel încep să dispară şi trebuie să apelezi şi la card. Aşa că nu prea poate fi vorba de economii, ci doar de afaceri bune pentru sufletul unei femei.
Comercianţii nu au uitat nici de bărbaţi, preţul tricourilor sau al cămăşilor fiin redus de la 80-120 de lei la 40-50 sau chiar 30 de lei. La pantofi de vară sau adidaşi reducerile ajung de la 150-200 de lei la 60-100 de lei, iar o pereche de pantaloni scurţi de firmă poate fi achiziţionată cu 30-40 de lei.

Cei mai fericiţi sunt însă comercianţii, pentru că au avut vânzări bune pe timp de criză, iar acum rafturile sunt aproape goale şi aşteaptă noua colecţie. „A mers bine, în numai două săptămâni am vândut cât nu am făcut-o toată vara. Acum o să aducem noua colecţie şi până la sfârşitul iernii nu o să mai fie aşa aglomeraţie în magazine”, a spus Anca Licu, vânzătoare la un magazin de haine din Slatina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite