Recrutările pe internet câştigă teren în Ardeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii reţelei de intermediere a locurilor de muncă E-Works au plasat, pe piaţa muncii, în cei doi ani de când funcţionează, peste 3.000 de persoane. După cum a declarat Katalin

Administratorii reţelei de intermediere a locurilor de muncă E-Works au plasat, pe piaţa muncii, în cei doi ani de când funcţionează, peste 3.000 de persoane.
După cum a declarat Katalin Barna, manager de proiect, au fost organizate trei burse în mediile studenţeşti de la Cluj şi Târgu Mureş şi au fost înscrise gratuit în baza electronică de date, www.e-works.ro, peste 9.000 de şomeri şi peste 1.000 de angajatori. Din cele 3.200 de locuri de muncă ocupate, aproape 2.300 au fost plasate prin varianta electronică. Cele mai frecvente solicitări sunt în inginerie, birotică, administraţie, IT, economie şi comerţ. Pentru promovarea ofertelor, administratorii au organizat caravane de informare în judeţele ardelene şi au fost redactate ghiduri pentru studenţi şi absolvenţi. Barna a mai spus că persoanele care apelează la înscrierea CV în baza de date de pe internet sunt în special tineri, cu abilităţi de calculator şi limbi străine, care optează pentru slujbe în oraşe mari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite