Record de căsătorii de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 22 de căsătorii din acest an reprezintă cea mai productivă zi de 14 februarie de până acum, în istoria Stării Civile din Ploieşti.

Moda cununiilor de Ziua îndrăgostiţilor a prins rădăcini şi la Ploieşti, din an în an, tot mai mulţi tineri unindu-şi destinele la Starea Civilă  de 14 februarie.

Flori de primăvară, diplome speciale şi albume foto din partea municipalităţii pentru ploieştenii care s-au hotărât să-şi spună “Da”, de “Sfântul Valentin”, în faţa ofiţerului Stării Civile.

Ziua îndrăgostiţilor a umplut sala de cununii, amenajată în incinta Palatului Administrativ din Ploieşti, cu sute de persoane care au venit să asiste cum cele 22 de cupluri au devenit familii cu drepturi depline. Emoţiile au fost la ordinea zilei. S-a râs, s-a plâns de bucurie, totul a fost special organizat pentru cei săgetaţi de Cupidon, zeul amorului.

“De când se aniversează ziua celor care se iubesc, pot spune că am înregistrat cel mai mare număr de cununii. Au fost ani când abia dacă aveam două trei cupluri, acum însă, văd că lumea a început să ţină cont din ce în ce mai mult de tradiţia asta, a îndrăgostiţilor care se căsătoresc de 14 februarie”, a declarat ofiţerul Stării Civile, Magdalena Georgescu.

Dragostea i-a unit

Primul cuplu care s-a prezentat în faţa ofiţerului Stării Civile a venit la ora 11. Georgian Schipko şi Daniela Grigore au păşit entuziaşti, urmaţi de zeci de rude şi prieteni. Foarte hotărâţi pentru gestul pe care aveau să-l facă, cei doi tineri s-au sărutat cu foc atât înainte de momentul oficierii, parcă pentru a-şi da şi mai mult curaj, cât şi după ce au devenit soţ şi soţie. “Ne-am decis să ne căsătorim în această zi a celor amorezaţi pentru că ne iubim foarte mult. Mi-am cunoscut jumătatea în urmă cu doi ani. Am văzut-o, am plăcut-o, mi-am făcut curaj şi am invitat-o la cafea. Din acea clipă am fost şi suntem de nedespărţit. Evenimentul acesta este cel mai important din viaţa noastră”  a spus fericit, Georgian. Cei doi se află la prima căsătorie, iar după petrecerea de nuntă vor merge în luna de miere, la munte, la zăpadă.

Diplome pentru”prinţi şi prinţese”

Pentru a marca Ziua Sfântului Valentin, muncipalitatea a oferit cuplurilor de tineri însurăţei buchete de frezii şi diplome cu felicitări şi un mesaj special: “Sfântul Valentin v-a unit într-o fermecătoare poveste de dragoste în care întâmplările minunate vă vor încânta anii, iar micile prinţese şi prinţi  vă vor umple inimile de fericire. De locurile de joacă pentru copii, grădiniţe vesele şi parcuri luxuriante se ocupă Moş Primar”.

Nu numai municipalitatea a  dăruit mici atenţii celor care s-au căsătorit în ziua de 14 februarie, ci şi un dealer auto din Ploieşti, care a oferit cuplurilor albume foto, cu poza fotbalistului Adrian Mutu pe copertă. “Suntem încântaţi de ce am primit. Este un gest frumos care ar trebui făcut nu doar de ziua îndrăgostiţilor”, a spus Marina Vrancea, o tânără soţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite