Realizatorul TV Doru Pârv a fost eliberat din arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea din arest preventiv a realizatorului TV Doru Pârv, cercetat de procurorii anticorupţie alături de patronul OTV, Dan Diaconescu, sub acuzaţia că au şantajat un primar din judeţul Arad.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis miercuri recursul lui Doru Pârv împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care îi respinsese cererea de eliberare sub control judiciar.

Decizia instanţei este definitivă, relatează Agerpres.

Doru Pârv are interdicţia de a părăsi municipiul Arad, cu excepţia situaţiilor când este chemat de anchetatori, şi interdicţia de a se întâlni cu Dan Diaconescu şi cu celelalte părţi din dosar, direct sau indirect.

Pe 16 iulie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă cu 20 de zile în cazul realizatorului TV.

Doru Pârv şi patronul OTV Dan Diaconescu au fost arestaţi, pe 23 iunie, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, fiind acuzaţi că l-ar fi şantajat pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, căruia i-au cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza un material compromiţător despre averea edilului.

La recurs, magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au eliberat pe Dan Diaconescu din arest, însă Doru Pârv a rămas în detenţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite