Realitatea Media, târătă în instanţă pentru datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu  Vîntu
Sorin Ovidiu Vîntu

Agenţia de presă Mediafax a înaintat la Tribunalul Municipiului Bucureşti un dosar prin care cere insolvenţa companiei Realitatea Media din cauza datoriilor. Potrivit informaţiilor din industrie, acestea s-ar ridica la peste 50.000 de euro.

Compania de media mai are trei solicitări de lichidare din partea a trei firme româneşti. Societatea „R", care editează „România liberă", a cerut insolvenţa companiei pentru o datorie de peste 100.000 de euro. Următorul termen va fi la data de 12 ianuarie.

Şi compania Ralex Comimpex a acţionat Realitatea Media în judecată, termenul fiind pe 10 februarie. Ralex Comimpex este o firmă din Deva, care până în 2006 a operat licenţa Deva TV, pe care ulterior a cedat-o către Realitatea Media. Pe 3 februarie, avocaţii companiei de media vor avea o altă înfăţişare la tribunal, după ce şi firma General Clima Therm (instalaţii încălzire) a cerut insolvenţa firmei lui Sorin Ovidiu Vîntu .

În total, anul trecut au fost înaintate nouă cereri de insolvenţă pentru Realitatea Media la Tribunalul Bucureşti. Mai multe firme ale trustului lui Vîntu au probleme la tribunal. Firma Poligraf SRL, care a editat „Cotidianul", a intrat în insolvenţă la cererea Editurii Univers. Şi Caţavencu SA are probleme cu datoriile. Firma Attica Imako Media, editorul revistelor Playboy şi Maxim, a cerut insolvenţa companiei Caţavencu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite