Alex Miriştea, director în cadrul trustului Realitatea - Caţavencu a fost găsit fără suflare în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe strada Verigei din Capitală, o persoană a fost găsită decedată. Miriştea Alexandru, în vârstă de 33 de ani, se afla în faţa blocului, în autoturismul său, în momentul în care a suferit un stop cardiorespirator. (GALERIE FOTO)

Bărbatul se simţea rău încă de acasă şi se pregătea să se ducă la muncă. Vecinii l-au găsit după aproximativ 20 de minute şi au sunat la 112.

„L-am văzut în maşină, stătea nemişcat şi avea capul căzut între scaune. Atunci am sunat la ambulanţă“
, a declarat un vecin. Ambulanţa a sosit în 5 minute de la efectuarea apelului, iar medicii au început efectuarea procedeelor de resuscitare.

După o oră însă, în jurul orei 10.15, medicii de pe ambulanţă au constatat decesul. „Victima nu mai respira de când am ajuns noi. Am încercat timp de o oră resuscitarea, dar fără succes“, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Prietenii şi colegii îl plâng

"Gandurile se contopesc. Totul devine confuz si nimic nu mai are sens. Avea 33 de ani.

Poate cel mai bun, dedicat si corect om cu care am lucrat vreodata, a incetat sa mai fie. In aceasta dimineata.

A pus prea mult suflet, in tot ce a facut vreodata. Si inima i-a cedat. Era la volan, se grabea spre birou. Aici il gaseai, aproape mereu. Zi si noapte, muncind nebuneste. Luptandu-se cu tone de ziare, reviste, carti, facturi, telefoane…", a scris Dragoş Stanca, pe blogul său.

"Nu se poate să se piardă, aşa, pur şi simplu. Mai ales dacă altcineva le poate salva. Visurile unui om care moare pe neaşteptate ne rămân nouă, celor care l-am cunoscut", a scris şi Mihnea Măruţă, la rândul său.

Rudele, prietenii şi colegii deplâng acum dispariţia bruscă a unui om care s-a dăruit în totalitate muncii sale şi care a pierit.

Alexandru Miriştea era directorul de distribuţie al publicaţiilor din trustul Realitatea Caţavencu. Nu era căsătorit iar înainte de a lucra în cadrul trustului Realitatea-Caţavencu fusese angajat al Media Pro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite