Război pentru şefia unei asociaţii de proprietari din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia de proprietari 98 din Bacău este, de câteva luni, scena unui război dus între administrator şi un grup de contestatari.Potrivit locatarilor nemulţumiţi, administratorul Paul Baciu se

Asociaţia de proprietari 98 din Bacău este, de câteva luni, scena unui război dus între administrator şi un grup de contestatari.
Potrivit locatarilor nemulţumiţi, administratorul Paul Baciu se comporta ca şi cum ar fi fost propria moşie: nu oferea acces la documente, ridica tonul imediat şi încerca să intimideze. Totuşi, sătui de "tratamentul" administratorului, locatarii au început să facă diverse sesizări verbale şi scrise către poliţie şi primărie. În procesul-verbal din luna iulie, încheiat în urma unui control efectuat de angajaţii primăriei, s-au descoperit mai multe nereguli. Per total, asociaţia a încasat un plus de 2.174.584 de lei vechi pentru apa rece, 3.841.200 de lei pentru cea caldă şi 2.609.600 de lei pentru cheltuielile cu personalul angajat şi indemnizaţii. În Adunarea Generală a asociaţiei au avut loc alegeri pentru schimbarea Comitetului Executiv, însă rezultatul a fost contestat în instanţă de vechiul administrator. Judecătoria a stabilit primul termen pe 31 octombrie. Până atunci, cele două tabere continuă însă îşi aducă diverse acuzaţii şi să facă presiuni asupra adversarilor. Primăria Bacău i-a retras lui Paul Baciu atestatul de administrator, iar locatarii au decis desfacerea contractului de muncă. Administratorul Paul Baciu a declarat că este ţinta unor atacuri murdare şi că va demonstra în instanţă că are dreptate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite