„Rătăcit în Panama”, 11 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Paraschiv (foto), unul dintre participanţii la show-ul TV „Rătăciţi în Panama”, difuzat la Kanal D, a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

Tribunalul Bucureşti a mai decis să-i interzică complementar, pentru o perioadă de zece ani, mai multe drepturi: de a alege şi de a fi ales în funcţii publice, de a ocupa o funcţie în exerciţiul autorităţii de stat, drepturile părinteşti şi cel de a fi tutore.

Cele mai grele condamnări din acest dosar le-au primit Gheorghe Curelea- fost poliţist la Secţia 14 Ordine Publică - 15 ani de închisoare - şi Vasile Ciobanu, zis „Raj"- şeful reţelei- 16 ani de închisoare. Mai mulţi dealeri de cocaină au primit pedepse între 10 şi 11 ani de închisoare. Potrivit interceptărilor din acest dosar, unul dintre amatorii de cocaină cumpărată de la aceştia era designerul Răzvan Ciobanu, care a fost turnat la DIICOT chiar de Cristian Paraschiv.

„Referitor la Răzvan Ciobanu ştiu că, în mod frecvent, cumpără cocaină de la „Raj" şi nici nu i-a mai răspuns acestuia din urmă la telefon întrucât are o datorie de 800 de euro la el, datorie provenită tot din neachitarea unor doze de cocaină", a declarat Paraschiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite