Copil sfâşiat de urs găsit la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil sfâşiat de urs găsit la Rânca
Copil sfâşiat de urs găsit la Rânca

Corpul neînsufleţit al unui copil a fost găsit ieri la şapte kilometri de cabana Rânca. Anchetatorii cred că este vorba despre Costi Velcev, băieţelul de şapte ani dispărut acum mai puţin de o lună din curtea unei cabane din staţiune.

Mai citeşte şi:
Misiunea căutării lui Costi Velcev s-a încheiat
Minorul dispărut, căutat şi în bârlogul ursului
Târgu-Jiu: Costi Velcev, căutat de clarvăzători
Târgu-Jiu: Testul poligraf a arătat că bunicii copilului dispărut nu au minţit (UPDATE)
Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare

Cadavrul a fost găsit în zona Paltin de Gheorghe Ciuroiu, un cioban din Bumbeşti Piţic. El a dat peste rămăşiţele copilului în timp ce căuta zmeură. A sunat la 112 în jurul orei 13.45. „Noi bănuim că ar fi vorba de Constantin Velcev, deoarece este singurul care a fost dat dispărut în zona respectivă“, a declarat ieri după-amiază Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Poliţiştii au găsit rămăşiţele de la brâu în jos ale unui băieţel care purta hainele descrise de părinţii lui Costi Velcev. Oasele găsite au fost trimise la Bucureşti, la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, pentru teste. Poliţiştii spun că mâine vor duce mamei băiatului dispărut bucăţi din hainele găsite pentru ca aceasta să confirme dacă i-au aparţinut fiului ei.

„Am fost foarte aproape de această zonă. Nu ne-am gândit că băieţelul s-ar fi apropiat de pârâu. Valea Dâlbanului este o zonă foarte împădurită. Nu cred că ar fi ajuns singur acolo. Resturile au fost duse lângă pârâu de animalele sălbatice“, a spus Sabin Cornoiu, şeful Serviciului Salvamont Gorj. Potrivit autorităţilor, băieţelul a fost probabil sfâşiat de un urs.

Olga Velcev a aflat de la televizor că la Rânca a fost găsit cadavrul unui copil. „Pe noi nu ne-a anunţat poliţia, dar aşteptăm un semnal. Olga nu şi-a pierdut speranţa. Vrea să creadă că băiatul ei trăieşte“, a spus Vasile Păduraru, concubinul femeii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite