Măicuţa care a călcat două eleve conduce de 18 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maica stareţă Marina, de la Mănăstirea Horezu, a spus că măicuţa Iustina, care a lovit două eleve pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea, are permis de conducere de un an şi jumătate.

„Iustina este una din cele mai supuse şi mai devotate femei din mănăstire. Este pâinea lui Dumnezeu, căreia nu am ce să-i reproşez. Avea permis de un an şi jumătate, iar cu această maşină a condus şi în Bucureşti. Am întrebat-o de eveniment şi mi-a răspuns: «Când am coborât din maşină am făcut pe mine şi nu-mi amintesc nimic»", a spus stareţa.

În accidentul de luni, o fetiţă de 12 ani a murit pe loc, iar cealaltă, de 8 ani, este internată în stare gravă.

Măicuţa Iustina, pe numele real Claudia Oprea, are 38 de ani şi a venit la mănăstire imediat după terminarea liceului. Este fiica unor profesori pensionari de limba franceză. Mai are două surori, una este tot măicuţă, iar cealaltă profesoară la Facultatea de Teologie din Sibiu.

Elena Moţ, care a murit pe loc, va fi înmormântată astăzi la Ocnele Mari. Cealaltă fetiţă, Maria Găitănaru, a suferit mai multe operaţii la un spital din Bucureşti, iar medicii spun că starea ei este stabilă. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite