Râmnicu Vâlcea: Un mort şi cinci răniţi pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În carambol au fost implicate un autocar, un TIR, un autoturism şi o autoutilitară

Azi-noapte, la ora 1.00, pe Valea Oltului a avut loc un teribil accident rutier în urma căruia un om nevinovat a murit, iar alţi cinci au fost răniţi. Cel mai grav dintre  accidentaţi este şoferul autocarului, căruia medicii i-au amputat  piciorul stâng.
Conducătorul unui TIR, Nicu Drăgan (42 ani), circulând cu viteză, dinspre Călimăneşti către Sibiu, într-o curbă periculoasă nu a mai putut păstra direcţia şi a intrat pe contrasens. Pe sensul opus circula regulamentar un autocar al unei firme din Alba Iulia, care avea destinaţia Bucureşti, în maşină fiind 26 de pasageri.

Răniţi scoşi dintre fiare de către  participanţii la trafic


„La volanul autocarului se afla tatăl meu, Laurian Boian (66 ani). TIR-ul era de-a latul şoselei, a apărut brusc după curbă şi tatăl meu nu a mai putut opri în siguranţă. Doar a apucat să mă strige pe nume: Laura“, a povestit de pe patul spitalului Alexandra Laura Boian, aflată pe scaunul ghidului în autocarul implicat în accident. În spatele TIR-ului circula un autoturism Peugeot, condus de Emil Petrescu (39 ani), din Piteşti.
Conform inspectorului Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, autocarul a fost lovit uşor din spate şi de o autoutilitară, condusă de Giurgev Drăgan, de 33 de ani, din Timişoara, iar în spatele TIR-ului circula un Peugeot condus de Emil Petrescu, de 39 de ani, din Piteşti. „Conducătorul Peugeotului a fost strivit de versantul din imediata vecinătate, decedând pe loc“, a spus Diana Smărăndoiu.
În urma accidentului, şoferul autocarului a fost grav rănit, iar în această dimineaţă i-a fost amputat piciorul stâng. Din carambol, răniţi uşor au fost şoferul TIR-ului, Nicu Drăgan, Alexandra Laura Boian (24 ani), fiica şoferului autocarului, precum şi alţi doi pasageri: Adina-Maria Preja (18 ani) şi Cosmina Costea, ambele din Alba. „Eu eram trează în momentul accidentului, iar ceilalţi pasageri din autocar dormeau. După impactul extrem de dur, toată lumea se agita şi ţipa. Au sărit oamenii participanţi la trafic, au spart geamurile autocarului şi ne-au scos afară până la venirea SMURD-ului“, a mai spus Laura Boian.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite