Raliul României 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii, Automobil Club Român şi Asociaţia Sportivă Motor Sport Blitz, se aşteaptă la o largă participare naţională şi internaţională. Startul se va da în parcarea celui mai mare



Organizatorii, Automobil Club Român şi Asociaţia Sportivă Motor Sport Blitz, se aşteaptă la o largă participare naţională şi internaţională. Startul se va da în parcarea celui mai mare hipermarket din Timişoara, vineri, 30 iunie, la ora 15.00. Verificarea maşinilor începe însă de la ora 8.00, în aceeaşi locaţie. Traseul, cu o lungime de aproximativ 400 de kilometri (dintre care 150 de probe speciale), cuprinde Timişoara, Lugoj, Surduc, Fârdea, Hăuzeşti, Criciova, Crivina şi Fârdea. Concurenţii vor circula în regim normal pe traseul Timişoara-Lugoj-Buziaş, iar de la Surduc (unde încep probele speciale) va fi închisă circulaţia pe parcursul raliului.
Timişenii, câştigători
Sunt aşteptaţi să participe la raliu celebrii piloţi timişoreni Alexandru Borlovan (campion naţional la viteză pe traseu montan şi câştigătorul mai multor competiţii locale) şi Florin Staici (vicecampion judeţean). Cei doi sunt posesorii celor mai bune maşini de raliu din campionatul timişean, marca Subaru Impreza. Taxa de înscriere este de 150 de euro. Toţi participanţii locali vor primi câte trei nopţi de cazare în staţiunea Buziaş; pentru cei care vin de la distanţe mai mari sunt rezervate cinci nopţi. În plus, fiecare va primi câte 60 litri de benzină. "În ultimii ani, cei mai mulţi piloţi câştigători au fost din Timiş. Tot aici sunt şi cei mai mulţi doritori de astfel de competiţii. Ar fi fost păcat să se organizeze în altă parte", a declarat Dorina Jurca, directoarea ACR Timiş, ea însăşi pilot profesionist. În Timiş sunt 60 de piloţi profesionişti, dintre care opt femei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite