Radu Mazăre: Bine că sunt eu prost şi madam Nuţi e deşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea şi Radu Mazăre se ceartă, mai nou, pe Cazinoul din Constanţa. Ministrul Turismului spune că primarul Constanţei nu are, de fapt, nevoie de ajutor din partea Statului, ci vrea să dea Cazinoul pe mâna mafiei imobiliare.

Elena Udrea s-a oferit să repare Cazinoul din Constanţa pe banii instituţiei, singura condiţie impusă fiind ca administraţia din Constanţa să păstreze clădirea ca obiectiv turistic.

"Aud însă că acum marele surfist cheguevarist al României este nemulţumit. (...) În condiţiile date, nu mai poate el face ce vrea cu Cazinoul, nu mai dă Cazinoul băieţilor lui din imobiliare", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

În replică, Radu Mazăre a declarat că "dacă într-o ţară în care tai pensiile, salariile, desfiinţezi spitalele, nu dai ajutorul însoţitorilor persoanelor cu handicap pentru a face economii la bugetul de stat , ai bani ca să renovezi un obiectiv ca cel de genul cazinoului, pentru ca ulterior să-l închiriezi, foarte bine. Să-mi dea Elena Udrea zece milioane de euro, reparăm cazinoul. Eu de la Primărie nu vreau să renunţ la pachetele pe care le dau pensionarilor, la cartierul pe care îl fac pentru oamenii amărâţi şi să bag zece milioane în cazinou. Eu găsisem altă soluţie: să-l vând, îl repară cine îl cumpără şi face cazinou. Dacă dă Udrea bani, să fie bine veniţi", a declarat la Realitatea TV Radu Mazăre.

Referitor la postarea Elenei Udrea, în care ministrul îl acuză că nu poate atrage fonduri europene, primarul Radu Mazăre a declarat că "Eu sunt prost şi ea e deşteaptă. Eu sunt prost, care conduc Constanţa şi mă aleg oamenii ăştia de trei ori la rând, şi madam Nuţi este deşteaptă".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite