Rablele se toacă pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul Rabla are succes
Programul Rabla are succes

În fiecare zi se casează circa 1.700 de maşini vechi. Ministrul Mediului intenţionează să suplimenteze fondurile pentru programul „Rabla“ 2010

În primele nouă zile de la lansarea programului „Rabla“ pe anul 2010 au fost predate aproape 16.000 de maşini vechi, reprezentând jumătate din numărul celor predate pe tot parcursul anului 2009, a declarat ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Ritmul de predare este, în medie, de circa 1.700 de maşini vechi pe zi.

Numărul de vouchere pentru persoane fizice va fi suplimentat de la 40.000 la 50.000, a declarat Ministrului Mediului. Borbely a spus că fondurile alocate pentru programul „Rabla“ sunt suficiente iar, dacă va fi cazul, vor fi suplimentate.

Persoanele care vor să achiziţioneze autoturisme prin programul Rabla primesc tichete valorice de 3.800 de lei pentru fiecare maşină casată. O persoană va putea să dea cel mult trei tichete valorice (vouchere) pentru achiziţionarea unei maşini noi. Potrivit ministrului, până în prezent au fost depuse 450 de cereri pentru achiziţia de autoturisme noi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite