RBD, un nou concert pentru fanii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RBD au revenit în România după ce anul trecut au susţinut un concert pe stadionul Cotroceni la care au luat parte mii de oameni. Şi în această seară sunt aşteptaţi mii de fani, mai ales

RBD au revenit în România după ce anul trecut au susţinut un concert pe stadionul Cotroceni la care au luat parte mii de oameni. Şi în această seară sunt aşteptaţi mii de fani, mai ales că trupa a anunţat că se va despărţi în anul 2009. Ascultătorii români au organizat astăzi un marş de protest faţă de această decizie, fiind demoralizaţi de veste.

Managementul trupei a anunţat zilele trecute că spectacolul RBD de la Bucureşti va fi prelungit cu o jumătate de oră. Aceasta a fost hotărârea trupei, care a rămas impresionată când a aflat de reacţia fanilor.

Ca urmare a acestei schimbări, minirecitalul Diego, programat în deschidere, a fost anulat. Artiştii mexicani au pregătit surprize pentru publicul român, printre care şi un CD ediţie limitată, semnat de toţi membrii trupei, creat special pentru România. Tinerii artişti au devenit cunoscuţi şi, ulterior, îndrăgiţi de publicul român datorită telenovelei "Rebelde" în care cei şase sunt protagonişti.

Cel mai de succes grup latino al ultimilor ani concertează în această seară, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Formaţia se află pentru a doua oară în România

Spectacolul face parte din ultimul turneu pe care aceştia îl susţin, după ce, la jumătatea lunii august, au anunţat că vor să se despartă în 2009.

RBD revin în România, după ce anul trecut au cântat pe stadionul Cotroceni, concert la care au luat parte mii de fani. Potrivit Media Services Events, organizatorii evenimentului, trupa soseşte astăzi la Bucureşti, la ora 13.30, şi va fi cazată la Hotel Marriott, alături de cele 28 de persoane din stafful care o însoţeşte. La sosire, aceştia vor fi primiţi în Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni. Fanii vor putea însă să-i întâmpine doar la hotel.

Surprize pentru fanii români

Înainte ca RBD să ajungă la Bucureşti, de la ora 12.00, fanii trupei organizează un marş de protest pentru a-şi arăta nemulţumirea legată de anunţul despărţirii grupului. Managementul trupei a anunţat zilele trecute că spectacolul RBD de la Bucureşti va fi prelungit cu mai mult de jumătate de oră.

Decizia a fost luată de membrii formaţiei, care au rămas impresionaţi de modul în care au fost primiţi de public la concertul de anul trecut şi doresc să le ofere acestora un spectacol care să conţină absolut toate piesele lor de succes.

Ca urmare a acestei modificări, minirecitalul Diego, programat în deschiderea concertului, a fost anulat.

Cei şase tineri artişti mexicani au mai pregătit publicului român o surpriză, un CD ediţie limitată, semnat de toţi membrii trupei, creat special pentru România.

Subiectul unei telenovele

Şase tineri, trei fete (Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni) şi trei băieţi (Alfonso Herrera, Christian Chavez, Christopher Uckerman), pun în 2004 bazele unei formaţii pop, care urmează să fie subiectul unei telenovele. Serialul Rebelde este un remake al unei telenovele argentiniene, adaptată publicului mexican. Povestea se învârte în jurul acestei trupe formate din elevii unui liceu de elită din Mexico City.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite