RADET pune avocaţi la dispoziţia asociaţiilor de locatari pentru a recupera datoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de termoficare RADET este hotărâtă să-şi recupereze datoriile de la bucureşteni. În acest scop va pune la dispoziţia asociaţilor de locatari avocaţi specializaţi în recuperarea datoriilor de la rău-platnici.

''Sunt oameni care nu o duc tocmai rău, au bani să îşi plătească datoriile, dar sfidează aceste obligaţii civice. Vom angaja o firmă de avocatură ca să urmărească atent refuzul rău-platnicilor, astfel încât să poată recupera datoriile înregistrate de asociaţii. Se va ajunge şi la executare silită pentru cei care nu înţeleg că nu se mai poate aşa" - a declarat directorul general al regiei, Bogdan Becheanu, citat de Agerpres.

RADET are de recuperat de la populaţie circa trei milioane de lei.

"Această firmă de avocatură nu se va juca, îşi va urmări atent procesele din instanţă. În prezent, administratorii de bloc nu au continuitate în demersurile pentru recuperarea creanţelor în cazul locatarilor lor. Sunt uneori mai indulgenţi pentru că sunt vecini, cunoştinţe şi atunci nu îndrăznesc să meargă până la capăt cu procesele. Trecem printr-o perioadă grea şi nu mai putem continua aşa. La rândul nostru, avem de plătit facturi şi avem nevoie de bani la buget", a adăugat Becheanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite