Putin stabileşte preţurile la cârnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experţii pe probleme de imagine ai premierului rus i-au aranjat acestuia un spectacol propagandistic în unul dintre supermarketurile ce aparţin de lanţul Perekrestok.

Vladimir Putin a jucat pefect rolul de tătuc sovietic, care cunoaşte în detaliu absolut orice şi care apără interesele poporului.

Putin a efectuat o „vizită- surpriză“ la un supermarket, unde s-a plimbat printre rafturi, informa în ediţia de ieri cotidianul rus „Kommersant“. Vizitând standurile împreună cu responsabilii supermarketului, Putin s-a oprit în zona unde se aflau produsele din carne.

„De ce costă cârnaţii aceştia 240 ruble (7,5 dolari)? Este normal să fie atât de scumpi?“, ar fi întrebat Putin, conform cotidianului „Kommersant“. „Dar sunt cârnaţi de calitate!“, s-a apărat Iuri Kobaladze, directorul pe relaţii comerciale al grupului X5 Retail, proprietar al lanţului de supermagazine. „Uitaţi, cei de aici costă doar 49 de ruble“, a continuat acesta. „Este prea scump“, a replicat scurt primul-ministru rus.

Spectacolul nu s-a oprit însă aici. „Vă pot arăta care este marja voastră de profit“, a continuat Putin, ridicând o hârtie. „Pentru acest tip de cârnaţi, marja de profit este de 52%“, a explicat fostul preşedinte rus.

Putin nu s-a oprit însă la un singur exemplu. El le-a explicat celor care îi urmăreau fiecare gest şi fiecare mişcare că preţul la carnea de porc este de două ori mai mare decât ar fi trebuit. „Vom reduce preţurile începând de vineri“, a reuşit să mai spună Kobaladze. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite