Putin, "idolul" cântăreţilor de rap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul rus, Vladimir Putin, a dezlănţuit aplauzele adepţilor ruşi ai hip-hop-ului, făcând elogiul artei de stradă, fenomen în care se exprimă "talentul şi creativitatea" prin formă şi conţinut, transmite AFP.

"Graffitiul devine o artă veritabilă", a declarat Putin, citat de agenţiile ruseşti, în cadrul unei ceremonii de decernare a unor premii la un concurs televizat de hip-hop.

"Şi breakdance-ul este într-adevăr o propagandă în favoarea unui mod de viaţă sănătos", deoarece este dificil de imaginat că se poate "combina cu un pahar de alcool sau cu droguri", a adăugat premierul.

"Chiar şi rapul de stradă, care poate părea un pic dur, are un conţinut social, vorbeşte despre probleme, în special cele ale tinerilor", a subliniat el.

Potrivit Agerpres, discursul lui Putin, care a oferit premiile câştigătorilor la categoriile "graffiti", "rap" şi "breakdance", a fost primit cu o "furtună de emoţie: ţipete, fluierături, bătăi din picioare şi aplauze".

"Ar fi cool să înregistrez un cântec împreună cu Putin... Este un om-legendă, este idolul nostru", a declarat raperul câştigător, Roma Jigan, citat de Interfax.

"Faceţi zgomot pentru el, pentru ca întreaga lume să poată auzi", a adăugat cântăreţul, adresându-se spectatorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite