Purcei de la mica publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei dare doresc să savureze o friptură „ecologică” de porc pot să cumpere carnea direct de la producători, prin intermediul anunţurilor de mică publicitate.  „Porci pentru

Cei dare doresc să savureze o friptură „ecologică” de porc pot să cumpere carnea direct de la producători, prin intermediul anunţurilor de mică publicitate.

 „Porci pentru sacrificare, mari, rasă carne, în viu cu 8 lei/kilogramul”, se precizează într-unul dintre anunţuri.

Preţurile variază între 8 şi 11 lei pe kilogram. Unii crescători îi scutesc pe cumpărători de muncă şi oferă animalele tăiate şi tranşate.

Doritorii trebuie numai să se deplaseze până acasă la producător, care poate fi comuna Leţcani (lângă Iaşi) sau oraşul Târgu Neamţ. Clienţii pot opta chiar şi pentru varianta în care pot asista la tăierea porcului.

„Îl tăiem, îl pârlim, îl tranşăm. Totul în faţa dumneavoastră şi îl puteţi lua în saci de plastic”, a precizat un crescător.

Ofertă pentru toate buzunarele

Dacă doritorii nu vor să cumpere un porc întreg ei se pot şi „asocia” cu rude sau prieteni. „Unii au cumpărat un porc întreg, dar au fost şi cazuri în care s-au asociat cu mai mulţi prieteni”, a precizat inginerul Toader Bordei, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Neamţ. Pentru cantităţi mai mari de carne, preţul este negociabil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite