Puneţi cămaşa de forţă pe tv!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile teme ale naţiunii sunt ţinute sub preş de televiziuni Avem dovada: în televiziuni, au năvălit nebunii. Zilele trecute, ei le-au mai vărsat românilor încă o căldare de

Marile teme ale naţiunii sunt ţinute sub preş de televiziuni

Avem dovada: în televiziuni, au năvălit nebunii. Zilele trecute, ei le-au mai vărsat românilor încă o căldare de cenuşă în creiere: Magda Ciumac l-a turnat la Parchet pe soţul ei, un anume Anatolie, cum că acesta ar fi omorât-o pe Elodia.

Nu trebuie să-i asculţi mai mult de un minut pe cei doi Ciumaci pentru a-ţi da seama că sunt scrântiţi. Dar nu numai ei, ci şi cei din televiziunile care i-au băgat în seamă. Am văzut prostia asta de ştire dezbătută pe televiziuni care se pretind "premium": Realitatea TV, Pro TV, Antena 1, Antena 3. Categoric, televiziunile sunt stăpânite de nebuni! Pentru că niciun jurnalist sau producător întreg la minte nu i-ar fi acordat atenţie acestui cuplu… plecat de-acasă.

OTV a făcut "glorie" cu acest caz. Dar e OTV, şi aici depresia, paranoia şi demenţa senilă sunt un mod de viaţă. Este de neînţeles totuşi cum toate aceste televiziuni s-au îngrămădit să mai radă o linguriţă din tortul Elodia. Ce au urmărit televiziunile "serioase"? Ratingul! - un răspuns arogant şi ipocrit. Răspunsul corect este: atât îi duce mintea pe producătorii tv!

Am înţeles că nu vom scăpa de şirul de accidente auto, crime, violuri şi incesturi pentru că aceste ştiri reflectă, chipurile!, viaţa românilor. Dar să-i aduci pe ecran pe Ciumaci... asta e prosteală naţională pe faţă! E boala psihică pe care o răspândesc televiziunile cu cinism şi cu cele mai abjecte politici de manipulare. Aşa-zisul caz Elodia ar trebui declarat un drog care pune în pericol funcţiile vitale ale naţiunii şi scos în afara legii.

Este de-a dreptul suspect cum televiziunile noastre i‑au lăsat în pace pe Decebal Traian Remeş şi Ioan Mureşan după ce a fost difuzat filmul "caltaboşul" la TVR. Pentru un caz evident de corupţie la cel mai înalt nivel, nu s-a prestat muncă jurnalistică. Nicio televiziune nu i-a deranjat, nu i-a agresat, nu i-a sâcâit şi nu a dormit cu schimbul în faţa caselor celor doi foşti demnitari.

În schimb, s-a discutat cu patimă cum a ajuns filmul la televiziunea publică şi dacă s-a respectat "deontologia profesională". Manipulare! Fondul problemei şi personajele sinistre ale filmului au fost trecute sub tăcere. Şi din mocirla acestui tip de tăcere mediatică ni se servesc în doze bine calculate... sânge pe şosele şi nebuni.

Marile teme ale naţiunii sunt ţinute sub preş de televiziuni, timp în care Elodia şi scrântiţii ei zburdă în voie. Închideţi televizorul şi puneţi cămaşa de forţă pe televiziuni!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite