Puiu Popoviciu, reclamat la DNA pentru achiziţionarea Casei Doina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a fost reclamat luni la DNA pentru modul în care a intrat în posesia Casei Doina. Anunţul a fost făcut astăzi chiar de către cel care a depus plângerea, avocatul Marian Şatalan, care a refuzat să facă publice numele clienţilor săi.

"Nu pot să vă divulg numele clienţilor mei, însă vă pot confirma că luni s-a depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o plângere împotriva domnului Popoviciu pentru modul cum a ajuns proprietar al Casei Doina", a declarat pentru NewsIn avocatul.

Marian Şatalan a explicat că Popoviciu a devenit proprietar al Casei Doina în anul 2005, împiedicându-i, astfel, pe clienţi săi, care ar fi adevăraţii moştenitori ai imobilului, să intre în posesia a ceea ce le-ar aparţine.

"Trucul folosit a fost următorul: cineva care nu avea niciun drept a formulat cerere de retrocedare, care i-a fost respinsă de Primăria Capitalei. Ulterior, imobilul a fost declarat într-un fel liber de sarcini, în sensul că nu existau litigii în privinţa sa şi imediat a fost vândut", a mai spus avocatul.

Şatalan a mai spus că acuzaţiile formulate împotriva lui Popoviciu sunt de fals şi uz de fals.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite