Proxeneţii din clanul "Bibanu" anihilaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănuind că ar putea fi urmărite după arestarea, în 2004, a "partenerului" de afaceri de către poliţia italiană, ca urmare a autodenunţului unei prostituate racolate de acesta, cele două

Bănuind că ar putea fi urmărite după arestarea, în 2004, a "partenerului" de afaceri de către poliţia italiană, ca urmare a autodenunţului unei prostituate racolate de acesta, cele două femei nu au mai venit multă vreme în oraşul natal. În acest an, de Sărbătorile Pascale, ele au renunţat, însă, la prudenţă şi s-au întors în Bacău cu gândul de a "ameţi" cu promisiuni şi alte tinere provenind, în general, din zona săracă a judeţului. Margareta Bibanu şi Geta Ciuchi au fost arestate pentru 29 de zile. Anchetatorii apreciază că, în decursul ultimilor doi ani, clanul "Bibanu" a racolat, sub promisiunea oferirii de locuri de muncă onorabile, dar, apoi, obligându-le să se prostitueze, 29 de băcăuance, unele dintre acestea chiar minore.
Victimele erau transportate în Italia pe cheltuiala proxeneţilor, cazate într-un hotel, iar traficanţii le confiscau paşapoartele pentru a nu se mai putea întoarce acasă. Sub ameninţarea bătăii, a producerii de necazuri rudelor din România sau denunţării la poliţie, acestea erau obligate să se prostitueze fără a primi, spun procurorii, decât bani de mâncare, haine şi ţigări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite