Proxeneţi sub epoleţi: „Îţi dau o bucată de cazi în cap aici!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 3 din Capitală aveau propriile legi când venea vorba de tinerele care făceau sex pe bani. Ghinionul poliţiştilor a venit chiar de la o investigatoare sub acoperire. Femeia a „pozat" în prostituată şi s-a lăsat „prinsă" de oamenii legii.

Conform procurorilor, femeia a fost condusă în sediul secţiei de poliţie după ce a refuzat să dea şpagă, a fost sechestrată timp de trei ore, din care o oră a stat încătuşată, lovită şi i s-a refuzat dreptul de a contacta un avocat.

Ulterior, ea a fost sancţionată, întrucât a refuzat să semneze procesul verbal prin care să recunoască „îndeletnicirile" de prostituată. „Îţi dau o bucată de cazi în cap aici!", a ameninţat-o ofiţerul Dan Ungureanu pe cea pe care o credea femeie de moravuri uşoare.

Ungureanu este acuzat de Parchetul Capitalei de 17 fapte de luare de mită, dar şi de tortură, lipsire de libertate şi abuz în serviciu.

„Poate îl ajutăm cumva pe domnu"

De altfel, Ungureanu era expert şi în oprirea şoferilor în trafic, în special pe motiv că ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. El se dădea apoi prietenos şi îi spunea colegului său „poate îl ajutăm cumva pe domnul", sugerând că în schimbul unei sume de bani ar putea închide ochii la „infracţiunile rutiere" comise.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite