Protest printre aburi de alcool, la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul de comemorare a victimelor accidentelor de muncă de ieri de la Târgu Mureş s-a transformat într-un protest virulent al pensionarilor. Cei aproape 200 de pensionari prezenţi în faţa

Mitingul de comemorare a victimelor accidentelor de muncă de ieri de la Târgu Mureş s-a transformat într-un protest virulent al pensionarilor. Cei aproape 200 de pensionari prezenţi în faţa Prefecturii au deturnat discursurile sindicaliştilor spre un circ cu injurii şi aburi de alcool. "La miting au venit şi persoane care nu aveau legătură cu sindicaliştii, care au primit fluturaşi pentru mitingul de protest de la Bucureşti, din data de 9 mai. Aceşti fluturaşi au fost împărţiţi dintr-o eroare pentru care cineva va plăti. Au citit fluturaşii şi sunt agitaţi", a declarat liderul sindicatului pensionarilor, Ioan Hasaşiu.
La Timişoara, sindicaliştii de la CNSLR Frăţia au pichetat, ieri-dimineaţă, timp de două ore, prefectura, protestând faţă de încălcarea drepturilor salariaţilor şi scăderea nivelului de trai.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite