Prostituţie pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituţie pe podium
Prostituţie pe podium

Creatorul de modă Dyandy Dănuţ Pârvan a promis mai multor fete o carieră de manechin după un stagiu de „pregătire“ în bordelul său.Afacerea designerului se desfăşura sub paravanul salonului de masaj Sexy Land, aflat în centrul Capitalei.

Dyandy Dănuţ Pârvan, arestat pentru proxenetism, a fost monitorizat informativ timp de aproape şase luni de ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă. Agenţii i-au ţinut sub observaţie şi bordelul, care avea ca paravan salonul de masaj Sexy Land, de pe strada Doctor Felix din Bucureşti.

Citiţi şi:


Creatorul de modă a intrat în atenţia poliţiştilor după ce proprietarul vilei, medicul Raluca Mihălciou, a făcut un denunţ la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Ea a semnalat că în imobilul închiriat unei societăţi aparţinând lui Dyandy îşi desfăşoară activitatea, în mod ilegal, un salon de masaj.

În paralel, Raluca Mihălcioiu se judeca la Tribunalul Bucureşti cu firma creatorului de modă pentru că acesta nu-i mai plătise de doi ani chiria şi utilităţile.

Bordelul

După mai multe luni de filaj, poliţiştii au descoperit că salonul de masaj Sexy Land era, de fapt, doar o acoperire pentru un bordel. Echipa de prostituate era formată din patru „fetiţe“, dintre care una este minoră, având doar 17 ani. Toate se aflau „la lucru“, miercuri, în momentul descinderii poliţiştilor.

Două dintre fete au fost puse sub învinuire pentru infracţiunea de prostituţie de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, iar celelalte două au fost de acord să colaboreze cu anchetatorii.

Salonul oferea masaj „cu finalizare, sau fără finalizare“, după dorinţa clientului. Tarifele nu erau fixe, dar fetele primeau circa 200 de lei pentru masaj şi 500 de lei pentru servicii sexuale. O mare parte din bani ajungeau la Dyandy Dănuţ Pârvan.

10 clienţi pe zi

image

Dyandy, împreună cu Ramona Gabor (stânga) şi cu Monica Columbeanu  la „Bucharest Fashion“ Foto: www.hi5.com

Una dintre prostituate a declarat că a muncit şi 16 ore la bordel, fiecare client având aproximativ două ore la dispoziţie, iar media era de 10 clienţi pe zi. O altă prostituată a susţinut că Dyandy i-a promis că, în cazul în care îşi face treaba la bordel, o va lansa în lumea showbiz-ului, ca manechin. 90 la sută din clienţi erau „agăţaţi“ prin intermediul site-ului www.sexylands.ro.

Procesul-verbal de la percheziţia din imobilul de pe strada Doctor Felix, are patru pagini şi enumeră mai multe jucării erotice - bice, vibratoare - pe care le foloseau angajatale de la Sexy Land“.

Supraveghere video

Poliţiştii au descoperit o cameră video în panoul electric de la intrarea în aşa-zisul salon de masaj. Aceasta era conectată direct la un calculator. Anchetatorii urmează să scoată din computer înregistrările pentru a vedea cine sunt clienţii care au vizitat salonul lui Dyandy. Creatorul de modă a susţinut în faţa poliţiştilor că înregistrările video nu erau folosite pentru a şantaja clienţii. „Camera era montată pentru protecţia fetelor“, a declarat Dyandy.

În ciuda convorbirilor telefonice înregistrate de către poliţişti, din care reieşea că era „peştele“ fetelor, designerul nu a recunoscut faptele. El a spus că e puţin incoerent, fiind sub tratament cu pastile Interferon, deoarece a fost bolnav de hepatită tip C. Judecătoria Sectorului 1 a emis, joi seară, un mandat de 29 de zile pe numele lui Dyandy, dar hotărârea poate fi atacată cu recurs.

„Nu e un designer cunoscut“

Cele patru fete care se prostituau la Sexy Land

image



Colegii de breaslă ai lui Dănuţ Pârvan spun că manechinele acestuia nu aveau de-a face cu standardele cerute în lumea modei. Designerul Cătălin Botezatu remarcă acelaşi lucru despre modelele pe care Dyandy le folosea pe podium.

„Am rămas mut, pentru că nu mi-am închipuit că poate face aşa ceva. Fetele lui nu aveau datele unui manechin, probabil că el masca o afacere ca asta“, declară Cătălin Botezatu. De asemenea, se pare că Dănuţ Pârvan nu era un personaj care să activeze cu adevărat în lumea modei, fiind relativ necunoscut designerilor români, deşi casa de modă Dyandy există din 1994.

„Dyandy nu e un designer care să aibă ceva de spus în lumea modei“, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Acasă TV. „Fetele care fac astfel de lucruri nu sunt modele şi trebuie să se facă o diferenţă între modele şi maseuze sau dame de consumaţie“, a adăugat acesta.

Prezentare la „Tele Eurobingo Show“

Colecţiile acestei case de modă au fost prezentate la ultima ediţie a Bucharest Fashion Week, iar printre vedetele care au defilat s-a numărat şi Monica Columbeanu, care a declarat însă că nu-şi aduce aminte cine este Dănuţ Pârvan.

De altfel, pe site-ul de prezentare al casei de modă se specifică faptul că Dyandy „participă la prezentări de modă la festivalurile naţionale de muzică de la Mamaia şi Mangalia, la prezentări de televiziune şi patronează multe concursuri de Miss. Pe micul ecran, Dyandy a colaborat cu Antena 1, noutăţile vestimentare putând fi văzute în urmă cu ceva timp, în fiecare săptămână, în cadrul emisiunii „Tele Eurobingo Show“.

image

Sexy Land



Salonul de masaj erotic sub paravanul căruia Dyandy pusese la punct un bordel îşi atrăgea 90 la sută dintre clienţi prin site-ul www.sexylands.ro.

Pe pagina de web erau prezentate cele patru fete în poziţii erotice. Tariful era de 200 de lei pentru un masaj şi de 500 de lei pentru servicii sexuale. Pentru aceşti bani, fiecare  client avea la dispoziţie o fată pentru două ore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite