Târgu-Mureş: Prostituată acuzată că şi-a furat clientul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Prostituată acuzată că şi-a furat clientul
Târgu-Mureş: Prostituată acuzată că şi-a furat clientul

O prostituată de 23 de ani, ce locuia fără forme legale în Livezeni este cercetată penal după ce şi-a deposedat clientul de bunuri în valoare de 5000 de euro.

Suspecta a fost reţinută timp de 24 de ore de către poliţiştii mureşeni după ce clientul său, un bărbat domiciliat în Sângeorgiu de Mureş a depus o plângere la Poliţie povestind că a fost victima unui furt.  

Bărbatul s-a întâlnit  vineri noaptea cu tânăra de  23 de ani cu scopul de a întreţine relaţii sexuale, însă aceasta i-a sustras un ceas de mână în valoare de 4000 euro, o brichetă placată cu aur în valoare de 550 euro, un telefon mobil, mai multe carduri bancare, permisul de conducere, cartea de identitate şi o sumă de bani. Prejudiciul cauzat se ridică la circa 5000 Euro.

Împotriva suspectei s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi prostituţie, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 h în arestul I.P.J. Mureş, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Mureş cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 12.09.2009, împotriva acesteia s-a dispus măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu ales pentru o perioadă de 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite