Prostituată română, găsită decapitată în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul decapitat al unei prostituate române a fost găsit în apele râului Durance, din regiunea Avignon, Franţa. Fata, Giorgiana Andreea Tofan (20 de ani), a fost dată dispărută la 23 mai de către verişoarele sale, Iulia şi Diana, prostituate şi ele.

Cadavrul în descompunere a fost găsit, duminică, de trei pescari, fiind identificat luni seară.

Tânăra Giorgiana şi-a părăsit mama, Elena Manuela, şi oraşul natal Galaţi pentru a se prostitua în Avignon. Mamei îi spunea că este menajeră în Franţa şi-i promitea că-i va trimite câteva sute de euro lunar, din salariul său.

La 23 mai, la ora 23.30, ea s-a urcat la bordul unui Clio albastru, condus de un tânăr de origine magrebiană. Atunci a fost văzută ultima dată de către verişoarele sale.

Ancheta poliţiei s-a concentrat pe maşina Clio şi pe numerele de înmatriculare ce au fost furnizate de verişoarele femeii. Au fost audiaţi mai mulţi suspecţi, printre care şi doi români din Legiunea străină.

Cadavrul Andreei nu prezintă însă nicio urmă de violenţă, susţin poliţiştii francezi. De asemenea, capul, găsit sub cadavru, ar fi fost smuls de animalele sălbatice, presupun anchetatorii. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite